Serviciile noastre

EVALUARE – TESTARE

Dacă aveți întrebări legate de persoanele în vârstă din familie sau sunteți implicat în activitatea unui centru de seniori, aici veți găsi răspunsurile căutate.
Poate mama a devenit apatică, sau tatăl e mereu pus pe ceartă, ori bunicul sau altcineva din familie a rămas singur. seniorDoriți să evaluați nivelul de funcționare psihologică al unei persoane dragi? Sau doriți să afați mai multe despre el sau ea? Aveți nevoie de o a doua opinie, argumentată, asupra problemei cu se confruntă? (mai multe despre cum se face o testare psihologică)

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ GERIATRICĂ

Programe pentru  creșterea complianței la tratament? Programe personalizate pentru îmbunătățirea motricității, stimularea cognitivă, susținerea emoțională, diete speciale sau interacțiune socială coordonată, terapie ocupațională se dovedesc a fi foarte utile și necesare de multe ori?
(mai multe despre psihologia geriatrică)

PSIHOTERAPIE GERIATRICĂ

Dacă persoana în vârstă are probleme cu somnul sau cu alimentația? Sau simte că lucrurile nu mai funcționează bine în relațiile cu ceilalți (familia, prietenii)? Ori simte că s-a îndepărtat de partenera / partenerul său? A devenit retras/ă, anxios/ă? Este mai retras/ă și nimic nu-i mai place? Are probleme de viață pe care nu le mai poate controla?
(mai multe despre psihologia geriatrică)